Downloads

Kies hiernaast het type SkoolMate dat u in uw bezit heeft, voor de downloads per model.

Deze downloads mogen enkel worden gebruikt op een SkoolMate computer. Gebruik is altijd op eigen risico en vereist mogelijk kennis van driver installatie, Windows installatie, het gebruik van zip en rar archieven, TCIP/IP, MSI packaging, of andere technologie.

De downloads worden u gratis verstrekt. Skool en Paradigit kunnen u niet ondersteunen bij het gebruik.