Over Skool

Skool Automatisering is de leidende partij voor ICT-beheer in het basisonderwijs. SkoolControl, het concept voor zorgeloos leren met ICT op school, is ontstaan uit twintig jaar onderwijservaring. Meer dan 300.000 gebruikers ervaren dagelijks dat leren met ICT leuk, gemakkelijk en op ieders niveau is.

Skool innoveert zodat scholen hun onderwijs kunnen verbeteren. Wij zorgen dat de ICT'er niet met techniek maar met didactische kwaliteit bezig is. SkoolControl levert ieder gewenst programma aan de juiste leerling, met maar enkele muisklikken van de leerkracht. De SkoolMate is de enige laptop speciaal voor kinderen. Skool Zorgeloos Draadloos is de infrastructuur die nieuwe werkvormen mogelijk maakt - laagdrempelig en betaalbaar, schaalbaar, professioneel en volledig beheerd.

Skool brengt SkoolControl, SkoolTouch en de SkoolMate op de markt. Concepten die doordacht en functioneel passen in het onderwijs van vandaag. Anno 2013 is SkoolControl het snelst groeiende beheerconcept in het primair onderwijs.

Skool (voor scholen) en Paradigit (voor consumenten) zijn exclusieve verkooppunten voor de SkoolMate in de Benelux.